Ontdek de kracht van wandelcoaching

Fysiek en mentaal sterk

Coaching in de natuur in combinatie met bewegen is een effectieve manier wanneer je problemen ervaart, antwoorden zoekt of beslissingen wilt nemen. Door met mij als coach aan de slag te gaan kom je zelf tot inzichten en creatieve oplossingen. De natuur staat symbool voor wat er in jouw leven afspeelt.

Wat is coaching?

Coaching is een proces met als doel:

  • Bewustwording en persoonlijke groei;
  • Het vergroten van het zelfvertrouwen;
  • Het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.

Coaching is geworteld in de positieve psychologie. Het doel van coaching is het verkrijgen van inzichten en deze om te zetten naar nieuw gedrag. Zo kun je direct met jouw inzichten aan de slag. Coaching mag niet worden verward met therapie. Genezing is niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt.

Voor wie is coaching?

Heb je een vraagstuk, loop je vast of ben je op zoek naar je talenten? Dan is een coachingstraject of -sessie wat voor jou. Iedereen verdient een goede coach die je helpt een andere kijk te geven. Door het stellen van de juiste vragen kom je tot waardevolle inzichten die direct inzetbaar zijn in je leven.

.

Investering in jezelf

  • Wandelcoaching 90,00 per uur exclusief btw
  • Coaching is maatwerk. Indicatie persoonlijk traject 540,00 van 4 sessies van anderhalf uur.

Betaling in termijnen mogelijk
Locatie Veluwe. Andere locaties op aanvraag (tegen meerkosten)

‘Door in beweging te zijn word je brein fit, actief en creatief.’

Als coach ben ik opgeleid bij Wandelcoaching Nederland. 

Voor mij is coaching een persoonlijke vorm van leren met begeleiding van een professional. Ik gebruik bewust het woord ‘met’ en ‘niet onder begeleiding van’. Coaching doen we samen. Het traject of de sessie wordt gebouwd rondom jouw persoonlijke vraag, zo krijg je altijd een coaching sessie op maat.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met mij op voor de mogelijkheden. Liever dat ik contact met jou opneem? Laat een bericht achter.